Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpitäjä poissa 27.3. - 24.4. !!

Tervetuloa chatin ihmeelliseen maailmaan!

Täällä tarjoan teille, rakkaat liittyneet, vapaan mielikuvituksen ja sanan käytön ♥
Kaikki keskustelu maan ja taivaan välillä sallittua. Ihan oikeasti, kaikki sallittua.
Olette sitten syvällisiä tai aivan ulapalla, niin täällä on mukava jutella ja tutustua kanssapelaajiinsa.

Rakkaudella, teidän Majesteettinne

~~Ihmeellinen infoboksi~~

12.04.2017 Ropessa sivuja 950 & Chatissa 1019

HUOM! Hahmolomake päivitetty näillä näkymin vihdoin ja viimein pysyvään muotoonsa! Muutoksia kokivat ulkonäkö ja ikä, joka muuttui syntynyt-kohdaksi. Laittakaa liittymisnurkkaan hahmoiltanne nämä osiot (älkää koko tietoja laittako, ellette sitten niitäkin päivitä eli vain muutetut osiot, niin ei mee mulla henki ja elämä :D) korjattuna yhteen viestiin, niin päivittelen jahka kerkiän. Ei oo kiire! Tosiaan tuo linkkisota poistetaan nyt käytostä, niin ei enää ikinä tule ongelmia tekijäinoikeuksien kanssa ja muutenkin siistimpää. Jatkossa lisään hahmojen kuvat ihan kunnolla näkyviin tonne sivuille :)

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Frosty

24.04.2017 23:47
Pitäisi kirjoittaa Annaa...ääh, teen sen huomenna, nyt väsyttää. Hyvää yötä! ^^

Nimi: Frosty

24.04.2017 22:36
Vooi kökkö, Pyrrin ja Dorkan täytyy suojata mökkinsä hyvin x')

Nimi: Harley

24.04.2017 22:33
7 Sinsin yksi sääntökin muistaakseni kuuluu, että pimeyden olentoa ei saa säästää. Ylipäänsä sehän on metsästysporukan idea/tavoite. Joten vastaus lienee kyllä - varokaa vampyyrit, ihmissudet ja muut :'D

Nimi: Frosty

24.04.2017 21:44
*syvä hiljaisuus*
Selventäkäähän viisaammat, alkaako 7 Sins lahtaamaan vechnostlaisia jotka sattuvat kuulumaan vähän pimeämpiin lajeihin? *mulkoilee pahasti sängyn alle piiloutunutta Fedoria*

Nimi: Harley

24.04.2017 20:01
Hienoa, melkein meinasin jo unohtaa koko lupailemani pitkän ja tärkiän Hariot-asian. Eli siis Sonya, toivottavasti tämä ei käy hermoja raastavaksi säätämiseksi, mutta yritän saada ajatukseni koottua jotenkin ymmärrettävästi :'D

Joskus Avivan syntymän aikoihin muistaakseni kaavailtiin, että tehtäisiin aikahyppy jossain välissä, jotta saisimme lapsosen enemmän mukaan kuvioihin? Tästä on siis kyseessä. Yksinkertaisesti mun idea on: Mitä jos pikakelattaisiin noin kuutisen vuotta? Onko aivan liian villi ehdotus? :'D Tarkoitan siis, että muokattaisiin muutamalla vuodella Hariotin koko aikajanaa. Aviva ei olisi syntynyt vuonna 2016 (kuten pelissä oikeasti), vaan jo joskus vuonna 2010, ja niin edelleen ja niin edelleen.

Tässä muutama syy hullun ehdotuksen taustalla:

1) Aika aikahypylle on minusta nyt ehkä kaikista otollisin. Hariotilla eikä Ivanilla nimittäin ole tällä haavaa muistaakseni mitään suhteita ulkopuolelle (vähän surullisen pieni piiri heillä :'D) Olisi siis paljon hankalampi tilanne myöhemmin säätää aikajanan kanssa, jos perhekunnalle olisi tullut tuttavia ja niin edelleen ... jos saat kiinni, mitä yritän selittää?

2) 7 Sinsin sekaantuminen Hariotin elämään. Eikös ole ollut suunnitelma, että Marina ja poppoo käyvät ahdistelemaan pariskuntaamme (ja Ivania siinä sivussa), koska kyseessä on kuitenkin vahvoja vampyyreja? Olisi mielestäni todella jees, että Aviva olisi jo vähän vanhempi, kun tämä tapahtuu, jotta voisi olla mukana menossa.

3) Ivanin kuolema. Surprise? Anteeksi mikäli tämä tulee järkytyksenä (köh olen salannut asiaa jotta saisi yllätysmomentin), mutta hamassa tulevaisuudessa musiikkimiehemme tulee poistumaan keskuudestamme :'> Aika todennäköisesti 7 Sinsin vainojen seurauksena, luulisin, suojellessaan Hariot-porukoita, olisi ainakin looginen syy. Mutta niinkään siitä ei ole kyse, vaan enemmän siitä, että haluaisin Avivan olevan kouluiän paikeilla Ivanin poismenon aikaan, jotta heillä olisi ehtinyt olla merkityksellinen suhde yms.

4) Ihan yleisesti ottaen Avivan osuus Hariotin elämässä kasvaisi, mikä mielestäni olisi ihan mukavaa. Saisi siitä ehkä enemmän vipinää peleihin, kun lapsonen ei olisi kapalokäärö vaan leikkivä ja kommunikoiva otus. Köh, osasyynä myös houkutukseni päästä pelaamaan Hariot-tyttärellä (minäkö suunnitellut asioita liian pitkälle? ei, ei, en ole suunnitellut tyttöstä teinivuosiin saakka tai mitään, pois se minusta *yskintää*)

Alright, siinä ainakin osa syistä/epätoivoisista vakuutteluista. Mutta there's more (anteeksi)! Ajattelin järkevintä ja hauskinta tällaisen loikkauksen toteuttamisen olevan niin, että pelataan välistä muutamia pelejä? Esimerkiksi hypätään ensin vuosi ja sitten pelaillaan peli, jossa Aviva on sen noin 1 vuoden vanha ja niin edelleen. Yksi peli mielellään voisi olla joku Avivan syntymäpäivistä (eräs Ivan-yksityiskohta suunniteltuna tätä varten). Tällä tyylillä lasku olisi pehmeämpi eikä suorilta jaloilta hypättäisi tilanteeseen, jossa yhtäkkiä Hariot-perhe häärää about 6-vuotiaan tytön kanssa :'D Suhteiden kehittymisetkin tulisi luontevammin.

On tämä jäätävää selitystä, huh, pahoittelut. Toivottavasti et vallan kauhistunut radikaalia ideaa, mutta joo, tällaista olen pyöritellyt mieleni perukoilla. Sano aivan suoraan, jos ei sovi tai tämä on järjetön ja/tai huono idea - kyseessä on kuitenkin vain ehdotus! :')

Nimi: Harley

24.04.2017 19:18
Eläs eläs, hienojahan nuo kaikki :) Saatan tästä häippästä, joskin tulla illemmalla takaisin, vaikka kukaties jaksaisin Blessin tahi jonkun muun tietoja raapustaa.

Nimi: Amé

24.04.2017 18:57
En nyt hienosta hahmosta tiedä, mutta kerrankin yritän tehdä hahmolleni oikeesti hyvät tiedot:D Heti kun pääsen metsästämästä hyvää nimeä alan kirjottaa tietoja:3

Nimi: Harley

24.04.2017 18:55
Jees. Meri-ihminen vaikuttaa hyvin kiintoisalle, varmasti taas hieno hahmo tulossa. Disney-leffat, juuri tuo Pieni merenneito mukaan lukien, on kyllä ehottomasti rakkautta, lisäksi vielä hyviä inspiraation lähteitä :')

Nimi: Amé

24.04.2017 18:52
Uuuu:333 Voisinki kysellä sitten ilmanhengen luomiseen lupaa:D

Oih, oih oih. Inspiraatio tuli vihdoinkin kauan mietittyyn meri-ihmiseen ja pian alankin kirjottelemaan hiukan Ursula-tyylisen tyyppini tietoja:D Kerrankin Disney leffoista oli hyötyä:33

Nimi: Harley

24.04.2017 18:38
*käväisee chatin puolella kesken roolimisen* Ilmanhenkien perhe on vapaata riistaa!

Nimi: Amé

24.04.2017 18:33
Okei:D Saanen kysellä onko mitään hengen paikkaa vapaana?

Nimi: Harley

24.04.2017 18:16
Päivää! Pitäisi olla ahkera lukiolainen ja kiriä kouluhommia, joita kyllä riittää. Teen siis periaatteessa kaikki jakson 7 kurssia itsenäisesti, koska nyt pari viikkoa olen näyttelemässä enkä koulun penkkiä kuluttamassa. Väsy on vahva + motivaatiota ei ole rahtustakaan, joten luonnollisesti pakenen velvollisuuksia tänne, köh.

Frosty, toivottavasti Helsingissä oli mukavaa! Vai että haisunäätiä lemmikkeinä, voi ihme ja kummastus, enpä ole moisesta tiennyt. Onpa erikoista, toisaalta kiintoisaa~

Amé, en tietenkään ylläpitäjän puolesta vastaile, muttamutta huikkaan omin luvin tähän väliin, että tuo mainitsemasi kipinänhengen paikka on varattuna Kiiwin Rakeshille :')

Sonya, tervetuloa kotiin ja ihanaa kun palasit, oli ikävä~~ Jänniä aikoja tosiaan meneillä, paljon voimia juhlavalmisteluihin ja valintilaisuuteen ja kaikkeen mahdolliseen! Chiris-jutusta sen verran, että mulle tosiaan passaa vallan mainiosti, vaikka Iris jo nyt humpsahtaisi jäihin. Ensi talvikin kuitenkin käy, eli voijaan tätä juonikuviota lykätä sinnekin saakka. Eikös Iris muuten ole edelleen Calypson luona teehetkellä? Sen pitäisi varmaan sieltä jonnekin suuntaan lähtiä?

Määpä tästä vastailen rooleihin, laitan myös tuon Ambrosen heräilemään (... fun fact, en koskaan edes roolinut sitä nukkumaan saakka). Sen jälkeen taidan tulla kirjoittamaan vielä chatin puolelle erään pitkän Hariot-asian, että sellaista :'D

Nimi: Amé

24.04.2017 17:31
Ainiin, mie unohdin kysyä tätä tos toisessa viestissä: Katselin tos noiden henkien juttuja, ja mikäli oikein katsoin, yksi tulenhenki paikka oli vapaana. Joten Sonya, olisiko mahdollista luoda se henki?

Nimi: Amé

24.04.2017 17:17
Sonya, heti kun saan uuden hahmoni haken heitettyä liittymiseen, niin hää tarvitsisi seuraa:3

Nimi: Frosty

24.04.2017 16:54
Ja öö nyt kun tarkemmin luin tuota Sonyan viestiä niinniin minulla on Opal vailla seuraa, hänelle saa heittää kaveria jonnekin. :D

Nimi: Frosty

24.04.2017 16:49
Laiskana lahnana en viestejä pahemmin jaksa lukea...muttamutta Kiiwille olon paranemisia jaja tervetuloa takaisin, Sonya! ♡ Pitää lukea nuo Tomàsin ja peukaloisen tiedot illemmalla, sitten roolin. ^^ Siellä Helsingissä muuten näin _lemmikkihaisunäätiä_ O_O Nyt olen nähnyt kaiken.

Nimi: Sonya

24.04.2017 16:38
Oma koti kullan kallis! <3 Suomessa jälleen!
Valitettavasti en oikein saanut levättyä lennon aikana, joten en taida sittenkään jaksaa täällä tänään touhottaa. Jospa huomenna tai keskiviikkona sitten aloittais tuon liittymisnurkan siivoamisen ja palais myös ropen puolelle :D Tulostelin tässä juuri ylioppilasjuhlaa varten kutsuja, huomenna vihdoin luvassa armeijan valintatilaisuudet ja perjantaina meen kirjoittamaan työsopimuksen Lidliin. Elän jänniä aikoja! Kevättä rinnassa ihan sanoinkuvaamattoman paljon, just nyt tuntuu että pystyn ihan mihin vaan! x'3

Mä muuten taisin Harley aiemmin unohtaa kommentoida Charlie-Iris juttuun :D Mutta siis käy vallan mainiosti, että Iris putoaa jäihin tai muuten jähmettyy vasta ens talvena / Mizun kuoleman jälkeen :3 Eipä tässä kai muuta, laittelen hahmoseni liikenteeseen huomenissa. Voisit mun puolesta herättää Ambrosen niin vastaan sitten Noelilla.

Kaipaiskos kukaan muu täällä seuraa hahmosilleen? :)

Nimi: Amé

23.04.2017 20:51
Ja mikäs tässä taas, hirvee inspis luoda hahmo:D Heti kun keksis että tekeekö naisen vai miehen niin voisin alkaa suunnittelee vähän tarkemmin:3

Nimi: Harley

23.04.2017 20:49
Kiiwi, jeesjees, ei minkäänlaista kiirettä. Toivottavasti olo paranee pian <3
Ja kiitosta Amélle~

Nimi: Kiiwi

23.04.2017 20:44
Mickai vois lähtä seuraksi. Tänään tosin oon ollu ihan sängynpohjalla vaikka kuume ei nouse, että Kritä ja Mickaita saat odotella jonkin aikaa.

Nimi: Amé

23.04.2017 20:35
Uuu, lukasin ne läpi, tosi mahtava hahmo kyseessä:D Sen lisäksi nuo Tomin kaverit vaikutti symppiksiltä

Nimi: Harley

23.04.2017 20:23
Tomásin tiedot heitin liittymisnurkkaan. Ihmettelen edelleen, kun näin vikkelään sain poikaseni valmiiksi, mutta mikäs tässä. Seuraa mahdollisesti haeskelen hänelle, jos jotakuta kiinnostaa ... Mickai kenties ehkä mahdollisesti? :'D

Nimi: Pumpkin-Girl

23.04.2017 18:19
Kiitos kovasti kehuista Harley ^^ Odotan innolla sinunkin herrasesi tietoja!

Nimi: Harley

23.04.2017 18:15
Pumpkin, käväisin lukemassa, todella mainio ja mielenkiintoinen hahmo! :)
Puurran Tomásin tietoja, herraseni on tuota pikaa valmis.

Nimi: Pumpkin-Girl

23.04.2017 17:27
Nyt on peukaloisen tiedot heitetty liittymisviekkuun ^^

©2017 Blackrose ☆ - suntuubi.com