Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpitäjä poissa 27.3. - 24.4. !!

Tervetuloa chatin ihmeelliseen maailmaan!

Täällä tarjoan teille, rakkaat liittyneet, vapaan mielikuvituksen ja sanan käytön ♥
Kaikki keskustelu maan ja taivaan välillä sallittua. Ihan oikeasti, kaikki sallittua.
Olette sitten syvällisiä tai aivan ulapalla, niin täällä on mukava jutella ja tutustua kanssapelaajiinsa.

Rakkaudella, teidän Majesteettinne

~~Ihmeellinen infoboksi~~

04.12.2016 Ropessa sivuja 934 & Chatissa 976

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Harley

24.03.2017 21:10
Samaistun koulutuskiin. Pitäisi eeehkä tarttua pikkuhiljaa toimeen ja hoitaa nämä esseet, joita olen lykännyt viikkoja, mutta lykätäänpä vielä viimeiseen saakka :'D Tosi paljon voimia opiskeluun ja lähestyvään koeviikkoon!

Ja hienoa kuulla, että suunnitelmat Colen suhteen on kirkkaat (mutta elä suotta ota kiirettä) Verenhimon puute mutta haavojen nopea parantuminen vaikuttaa ainakin minusta hyvälle~ Nopean parantumisen Ludo varmasti huomaa, ellei ole jo huomannut, mutta ei se välttämättä heti ensimmäisenä ole kuuluttamassa havainnoistaan muille :D Jos Greed hoksaisi asian joskus pienen ihmeen kautta, siitä voisi seurata äänekkäämpää ihmettelyä.

Frosty, pitääpä yrittää uusia Izusan tiedot tässä ihan pian, että saahaan tuo vanha nimi pois hämäämästä ja muutenkin tyttönen ajan tasalle. Mutta jees, odotellaan hyväksyntää ja laitetaan peli pystyyn :)
Juuri nyt en taija roolia, vaan käyn hahmojen tietojen kimppuun ja yritän olla tehokas! Toivon saavani Ruvikin pian valmiiksi, myös ajanhenkoseni sekä 7 Sins -kolmikkoni, varsinkin Lee, olisi hauska saaha kirjoitettua lähiaikoina. Täytyykin myös kahtoa noita Izusan uusintaa vailla olevia tietoja ... oi voi, miten kasaankin näitä hahmoja ihtelleni tällä tavoin?

Nimi: Frosty

24.03.2017 18:30
Kattelinkin vähän että "heetkinen, tuossa lukee 17 ja Harley puhui samasta ikäluokasta" xD Älä turhaan pidä kiirettä sen nimen kanssa, päätät sitten kun hyvä löytyy. :) Sitten vain odotellaan että Sonya ilmestyy tarkistelemaan hakemuksen.

Kiitoksia sinullekin, Amé! Olen itsekin Skyllaan tyytyväinen, vähän erilainen heppu millä yleensä pelaan. (Muut on joko luokkaa Marie tai luokkaa Pyrri xD Opalista ei puhuta)

Haa, terve Kiiwi! :D Paljon tsemppiä kokeisiin lukemiseen, älä ota turhaa stressiä äläkä nyt ihan koko aikaa vietä kirja kourassa :) *pysyy hiljaa Colesta koska ei tiedä asiasta mitään* Pyöri kaikessa rauhassa, älä liikaa ettet mene ihan pyörryksiin. :)

Nimi: Kiiwi

24.03.2017 17:28
*rises from the grave just to lay back down*
Eli siis... no koulua :'D vähän kyllä nyt ehkä tämän päivän helpottaa stressin kannalta, mutta viikonlopuna pitöis alotella jo koeviikkoon lukua, että ojasta allikkoon vaan. Mukava nähä että uusia hahmoja ja pelaajia tullut~ Oma Coleni periaatteessa valmistuis aika helpostikkin mUTTAKUN ei ole aikaa. Tai no siisei niin minä väitän vaikka olenhän ollut tekemättä mitään viimeiset neljä tuntia. Ei nyt kuitenkana puhuta siitä.
Ainoa mikä colea hiukan jarruttelee on ehlä se, että en osaa päättää onko sen vampyyriys miten olematon. Alustava plän olis, että aika nollassa ainakin verenhimon kannalta (ehkä joku sellanen selitys että ei ooollut koskaan oikeen maistanu->ei osaa himoita sitä?), mutta jonkinlaista nopeampaa haavoista parantumista olen suunnitellut (draamaa jos joku sinssissä alkaa siihen kiinnittämään huomiota). Toki silti hitaammin paranis kun aidolla vampilla.

Muttajuu tosiaan, tän päivän saatan vielä pyöriä, ehkä lauantain, sitten asetun mukavasti taas koulukirjojen alle korisemaan elämän mahdottomuutta.

Nimi: Amé

24.03.2017 13:36
Uuu, Skylla vaikuttaa ihanalta hahmolta!:D

Nimi: Harley

24.03.2017 13:11
Hei Nanaba ja lämpimästi tervetuloa mukaan! Multa varmasti liikenee hahmo Bomin seuraan, joten jos passaa, voit laittaa hahmon liikkeelle ja tuon jonkun omistani paikalle kunhan kerkiän? :)

Ja Frosty, voi kauhiaa, Izusan tiedot on hippusen vanhentuneet x'D Osin pitää vielä paikkansa, mutta esimerkiksi nimi muuttuu (pitäisikö päättää se jo ...?) ja fyysinen ikä on noin 14, eli sattumoisin sama kuin Skylla. Ehdottamasi tapaaminen käy hyvin, eli kunhan saat Skyllalla aloitettua, kiikutan Izusan luokse~

Nimi: Frosty

24.03.2017 12:11
Ahoy Nana! :D Minulta nyt ei valitettavasti liikene heppua seuraksi, kaikki hyväksytyt on varattu.

Nimi: Nanaba

24.03.2017 12:10
Heissan immeiset!
Vaikka Bomin hyväksymisestä onkin kulunut jo muutama päivä, pääsen vasta nyt sillä aloittelemaan. :'D Siispä kyselen, että löytyisikö herralle seuraa? Ei välittömästi siis ole huutava tarve, mie voin vaikka yksin aloitella (ja totutella taas roolipelaamiseen.)

Nimi: Frosty

24.03.2017 12:10
Voi kiitos! ^^ Niin, hänestä nyt tuli vähän nuorempi, kuka muuten mahtaa olla pelin nuorin hahmo? Veikkaisin Opalia, pitääkin joskus tutkia asiaa tarkemmin. *hmmhmm*
Käväisin lukemassa Izusan tiedot (ihmeellisen pitkä luonne :D) ja toaiaankin, Skylla ja Izusa voisivat ystävystyä! Vähän hassu ajatus, kivenhenki ja hippokamppimuuttuja mutta toisaalta, voisi toimia! :D Meinasin aloittaa pelin Skyllan menneisyyden lopusta (karjuu elukkana raunioilla paniikissa), jos Izusa sattusi osumaan paikalle ja tutustuisivat sitä kautta?

Nimi: Harley

24.03.2017 11:39
Skylla on ihana hahmo! En tajunnutkaan, että tyttö on vasta 14-vuotias, kiva kun on nuorempaa verta :3 Tuli heti mieleen, että Skyllan ja Izusan (jonka uutta nimeä en ole vieläkään päättänyt) pitäisi ystävystyä, kun ovat periaatteessa samaa ikäluokkaa!

Nimi: Frosty

24.03.2017 00:41
Nonni, nyt on Skyllakin valmis! :D *kippaa uupuneena sänkyyn*

Nimi: Frosty

24.03.2017 00:16
Hyvää yötä ^^ itsekin voisin hiiiviskellä unten maille. Tuli muuten jännät mielikuvat Ruvikista sellasen valtavan, geeneillä täytetyn pumpun kanssa OuO

Nimi: Harley

24.03.2017 00:13
Tältä iltaa joudan nyt lähtemään~
Oikein hyvää yötä kaikille!

Nimi: Frosty

24.03.2017 00:01
Jipii! Hienoa Sonya! :D Nyt vaan toivotaan että matikka meni läpi ja sitten odotellaan valkolakkia. Tuo englantikin meni mainiosti! :D *komentaa kaikki hahmoset metsästämään serpentiiniä* Pidäkin hauskaa siellä Hangossa!

Nimi: Harley

23.03.2017 23:42
Iltaa Sonya ja aivan mahottomasti onnea kirjoituksista selviytymisestä!
Elähän murehdi vaan taputa itseäsi selkään, meni varmastikin hyvin :3 Kuten sanoit, valmistuminen on tärkeintä, ei koskaan kannata tuijottaa liiaksi arvosanoja~ Suuret onnittelut myös englannista, aivan erinomainen suoritus ja syy juhlimiseen! Kylmää oon ylpeä sinusta ♥

Lauantai-ilta passaa oikein mainiosti! Hauskaa, meinasin ihte asiassa ehdotella, josko voitaisiin pitää taas ropeiltaa, meinaan oli viimeksi mukavaa ja pitäisi tosiaan saaha pelit lopeteltua. Huomautan tähän väliin, että mua ei haittaa, vaikka nuo sattuisivat kesken jäämään - Ambrose seuraavaksi menisi Rebeccan luo + Ludo pääsee saarelle vasta omien ja Greedyn tietojen ollessa valmiit~

Tietojen valmistumisesta saankin hyvän aasinsillan, elikkä ... olisiko mahdollista, että jos lomailusi aikana saan hahmoja valmiiksi, saisin luvan ottaa heijät peliin jo ilman hyväksyntääsi? Ymmärrän, jos en saa näitä valtuuksia, mutta päätin silti kysyä :'D

Vastailenkin Rosella ja Ludolla heti!
Mukavaa reissua Hankoon :3

Nimi: Sonya

23.03.2017 23:33
Iltaa taloon!
Nyt on yo-kirjoitukset hoidettu. Matematiikan koe oli aivan helekutin vaikea, mutta kyyyllä se läpi meni (toivottavasti, koputan puuta tässä välissä). Kuha valmistuu, eiks je? x'D Kokonaisuutena kirjoitukset meni huonommin kuin olin toivonut, mutta silti törkeen hyvin (miksi oi miksi en osaa antaa itselleni armoa?). Englannista pitäis nyt napsahtaa se L ihan heittämällä, sain alustavia pisteitä 276, joten ei pitäis edes maailman tiukimmalla sensorilla pudota E:n puolelle <3

Harley, et sattuis lauantai-iltana kerkiimään ropettamaan vähän tehokkaammin? :D Meinaan ois kiva saaha noi yhet tuolt valmiiks ennen ku lähen :D

Eipä tähän hätään kai muuta, huomenna teen kavereiden kanssa pienen road tripin Hankoon sukulaisia tervehtimään ja fiilistelemään, sitte viikonloppu menee pakatessa :')

Nimi: Harley

23.03.2017 23:06
Ajattelinkin, että nimitys juontaa juurensa kuvaan :D Ensimmäisenä kyllä tuumasin Ruvikin olevan vain tai pääasiassa käärmeiden geeneillä kyllästetty, muttaaa suunnitelmat muuttui ja tyyppi on pumpannut yhtä sun toista perintötekijää ihteensä (myös kyllä käärmeiden)
Hienoa, onnea kirjoitteluun! :3

Nimi: Frosty

23.03.2017 22:49
Haa, muistin oikein :D käärmemies nyt tuli lähinnä siitä kun Danten sivuilla olevasta linkistä aukeaa Ruvikin kuvaksi se jossa hepulla on käärme. Tack, nyt minulla soi tuo kappale päässä xD
Eiköhän se Skylla pian paikalle liihota (uiskentele?), enää menneisyys ja lyriikat niin valmista on :D

Nimi: Harley

23.03.2017 22:45
Ruvik edistyy ihan hyvin, menneisyyden loppua ja koko roskan oikolukua vaille alkaa olla valmista~ Ja Danten tiedehullu luoja tosiaan on kyseessä! Käärmeheppu periaatteessa, muttaaa pikemminkin liskomies? "mä olen kieltäni lipova liskomies" niin kuin J. Karjalainen laulaa :D Great, nyt en taa tätä mielikuvaa pois

Hei, hyvää motivaatiota! Toivottavasti Skylla tosiaan tulee jo pian riemastuttamaan peliä :3
Pitäisi varmaan minunkin raapia Ruvik kokoon ennen kuin Sonya lähtee lomailemaan~

Nimi: Frosty

23.03.2017 22:34
Terve Harley :D mitenkäs Ruvik edistyy? Eikös hän olekin se käärmeheppu joka Danten teki? *muistelee*
Tuli jokin sellainen pakko-saada-Skylla-valmiiksi-ennen-Sonyan-reissua xD kummasti auttoi tietojen kanssa.

Nimi: Harley

23.03.2017 22:10
Iltaa vain~ Kirjoittelen myös Ruvikia, mutta kyllä minusta varmaan seuraa saa :D
Ja mainiota, että Skylla valmistuu, odotan mielenkiinnolla hahmosen tietoja!

Nimi: Frosty

23.03.2017 21:39
Iltaa jälleen! Löytyisikö peliseuraa? :D
Skylla on muuten melkein valmis :DDD

Nimi: Harley

21.03.2017 23:15
Öitä Sebarukselle ja iltoja Frostylle!
Tässä voisikin jotain hahmoa kirjoittaa vielä ovo

Nimi: Frosty

21.03.2017 23:02
Iltoja! :D

Nimi: Sebarus

21.03.2017 22:47
Iltaa sinullekin Harley :')
Eipä mitään Kiiwi, en itsekkään muistanut että oli puhe juuri Rakeshista ennenkuin kävin katsomassa :'D Siitä niin kauan kun viimeksi puhuin sinisestä neutraalistani. Hänetkin varmaan saadaan tänne piakkoin. Onhän hän ollut jo pari kuukautta työn alla. Koitan ottaa tavaksi hioa hahmot loppuun asti ennenkuin päästän julki xD
Nyt taidan kohtapuoliin mennä unten maille joten hyviä öitä koko kansalle :3

Nimi: Harley

21.03.2017 22:01
Iltaa! Eilen en ehtinytkään roolimaan, mutta täällä taas~

Kiiwi, näistä tulee varmaan aika hauskat kaverukset :D Finn on asustellut saaren vesissä ehkä 3-4 vuotta, ne on voinut vaikka ihan saapumisesta pitäen tuntea toisensa? Kuvittelisin, että Finn on aina innoissaan änkemässä Krin seuraan ja pitää heitä luokkaa parhaina ystävinä (tunteen ei tarvitse olla molemminpuolinen)~ Finlay voisi joskus yrittää houkutella Kritä mukanaan maalle ja jossain välissä jopa viritellä (todennäköisesti epäonnistuen) romanttista tunnelmaa Krille ja Elialle? x'D

Ruvik ei myöskään ole koskaan kiinnostunut kenestäkään romanttisessa mielessä. Armeija-aikana muiden läsnäollessa Ruvik varmaan karsi vähän silittelyjä, mutta ajattelen asiaa myös niin, että armeijan (tiede)porukat ei (sen kuullen) uskaltanut kyseenalaistaa Ruvikin tapoja :'D Pitivät varmaan sitä hullun tiedemiehen outona kiintymyksenä luomukseensa (... mitä se myös oikeastaan on)

©2017 Blackrose ☆ - suntuubi.com