Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa chatin ihmeelliseen maailmaan!

Täällä tarjoan teille, rakkaat liittyneet, vapaan mielikuvituksen ja sanan käytön ♥
Kaikki keskustelu maan ja taivaan välillä sallittua. Ihan oikeasti, kaikki sallittua.
Olette sitten syvällisiä tai aivan ulapalla, niin täällä on mukava jutella ja tutustua kanssapelaajiinsa.

Rakkaudella, teidän Majesteettinne

~~Ihmeellinen infoboksi~~

12.04.2017 Ropessa sivuja 950 & Chatissa 1019

HUOM! Hahmolomake päivitetty näillä näkymin vihdoin ja viimein pysyvään muotoonsa! Muutoksia kokivat ulkonäkö ja ikä, joka muuttui syntynyt-kohdaksi. Laittakaa liittymisnurkkaan hahmoiltanne nämä osiot (älkää koko tietoja laittako, ellette sitten niitäkin päivitä eli vain muutetut osiot, niin ei mee mulla henki ja elämä :D) korjattuna yhteen viestiin, niin päivittelen jahka kerkiän. Ei oo kiire! Tosiaan tuo linkkisota poistetaan nyt käytostä, niin ei enää ikinä tule ongelmia tekijäinoikeuksien kanssa ja muutenkin siistimpää. Jatkossa lisään hahmojen kuvat ihan kunnolla näkyviin tonne sivuille :)

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Frosty

28.06.2017 08:32
Huomenta vaan ^^

Nimi: Harley

27.06.2017 22:20
Taijan tässä taas sukeltaa jonkun Ghiblin elokuvan maailmaan siskon kanssa, mutta ehkä vielä yötä myöten tulen paikalle ja koitan osan rooleista kirjoittaa (joka tapauksessa ainakin sitten huomenna) Ihan vaan sen varalle, jos en tulekaan, hyvät yöt kaikille :'D

Sonya, hienoa että lähtövalmistelut on alkanut aikataulun mukaan! Edelleen jotenkin kovasti hengessä mukana täältä ruudun toisella puolelta, jännittää ja innostuttaa sun puolesta :'D Toivottavasti kaikki valmistautumiset (myös henkiset) sujuu suuremmitta vaikeuksitta!
Mustafasta mulla on piirrettyjäkin kuvia omasta takaa, mutta käytönnössä täysin tällainen on taiteilijanrenttu:
https://i.mdel.net/newfaces/i/2015/10/dd_amuruuchiyam a06.jpg

Nimi: Frosty

27.06.2017 22:16
Terve ja hyvää yötä :D hiljaisuus meni jo vartti sitten muttaah kyllähän sitä nytkin nukkumaan ehtii 8) Öitä vaan! ♡

Sonya, onnea pakkailuun! :D

Nimi: Sonya

27.06.2017 22:09
Huh, sainpahan kaikki pelattua! Muutaman pelin voisin yrittää tässä viikon aikana pudottaa pois, että ois sitten aina vaan pari kolme peliä kerrallaan pelattavana aina kun tänne lomilla ja joskus iltavapailla kerkiää. H-hetki tosiaan lähestyy kovaa vauhtia, tänään kävin ostelemassa kaikkea pientä hyödyllistä ja pakkauspuuhat osittain aloitettu :3 Oon kyllä niin innoissani, ettei sanoin voi kuvailla!

Aiemmin unohdin kommentoida, mutta tosiaan Ambrosen suuntaa-antava kuva on mahtava, just tommoseks mä kuta kuinkin hänet kuvittelen! <3 Voi että, Noel x Ambrose pelit lähestyy, can't wait!

Ja voi että Harley toi Mustafan "puhtaasti biologisista syistä", naureskelin sille hitto vie kaupan kassallakin xD We both know where this is heading, lol... xD Marzia ainaki pitää huolen, ettei hän oon ainut, joka joutuu hihhuiloimaan ilkosillaan... ;D Oisko sul muute jotai kuvaa Mustafasta, kun en nyt oikee onnistu saamaan miekkosen kasvoja päähäni?

Nimi: Frosty

27.06.2017 17:38
Harley, kiitokset onnentoivotuksista~ ^^

Amé, Aura on hyvin mielissään jos hänen murinaansa jaksetaan kuunnella :'D Ohoo, kuulitkos Marie, hän muistuttaa Avalaa...ei, Cariballe et saa vittuilla haineväkeitosta etkä muistakaan kalaruuista. *luo leijonaemoon pahan katseen* Kyllä Mariesta äitihahmon saa, hänhän hoivaisi vaikka kaikkia saaren lapsia ja lapsenmielisiä jos vain saisi (yksi henkosen suurimmista haaveista on oma lapsi), hoivavietin kohdistaminen Caribaan ei olisi mikään ongelma. Jumalaksi ei hänestä ole, levittelisi vaan ateistisia mielipiteitään xD (Dorka-setä on hyvin dorka rasisti, antakaa anteeksi~ Hehheh, vampyyriherran parempi olla varuillaan >:) Ooo, Fedor niin tulee irvailemaan Pienestä merenneidosta :D Dorkalle saa esitelmöidä voimista, hänhän olisi varsin kiinnostunut kun ei merenneitoa aiemmin ole tavannut. Sukeltelusta hän yrittäisi luistaa jollain "en ole kala"-tekosyyllä :'D)

Nimi: Amé

27.06.2017 16:16
Harley, tosi upea kuva!:D

Aria, hauskaa ja rentouttavaa reissua:33

Frosty, Cariba voi vaikka koko elämänsä Auran murahteluja kuunnella, Cariba on hyvin avoin kaikelle uudelle:D Cariba on vähän sellanen Avalan kaltanen duracellpupu, muutamaa vuotta nuorempi vaa:D Mielikuvat Caribasta kulkemassa kokoajan Marien perässä silleen: "Voisitko sä olla mun äiti? Tai Jumala?" :D (Aiaiai Fedor, rasistinen käytös naisia kohtaan saa Cariban vihan sykkimään:D Cariba tulee niin kostamaan sen uintiretkellä:D Ja kyllä, Cariba on merenneito:D Khehhehh, Cariba olisi hyvin mielellään esittelemässä omaa pyrstöään ja mereen liittyviä voimiaan Fedorille:D Voisi jopa pyytää herraa tulemaan hänen kanssaan sukeltamaan koralliriutalle lauseena: "Mä lupaan pitää susta huolta! En anna hain syödä sua!")

Nimi: Harley

27.06.2017 15:36
Aria, kiitos paljon! Unohtui sanoa, mutta todella mukavaa reissua sulle :>

Nimi: Harley

27.06.2017 15:35
Helposti sekoittaa kyllä vesiväreihin, samanoloista jälkeä :'D Onnea kissaneidin tietojen viimeistelyyn (odotan lopputulosta innolla) ja vampyyrineidin uusimisen kanssa!

Nimi: Aria

27.06.2017 15:31
Harley, hieno kuva jälleen! Noi hiukset on kyllä tosi kivat :3

Nimi: Frosty

27.06.2017 15:17
Asdfgh tekee mieli kirjotella lepakon uusia tietoja muttakun ei ole tilaa Howrsen muistiossa D: *lähtee raivaamaa tilaa (lue: kirjottamaan sen pahuksen Hiilloksen loppuun vaikka henki menisi)*

Nimi: Frosty

27.06.2017 15:00
Ahaa, näytti kyllä kovasti vesiväreiltä :D Kuvasta vähän hankalampi erottaa ^^'

Nimi: Harley

27.06.2017 14:55
Kiitos, Frosty! Lyijytäytekynää ja tusseja käytin :>

Nimi: Frosty

27.06.2017 14:41
Terve taasen :D Nnyt minä roolin ja juonin kun on vapaata~

Aria, pidä hauskaa reissussa! ♡

Harley, oo, Tobyn kuva on aivan hirveän hieno! :D Vesiväreilläkö teit?

Amé, Cariba nyt saa kuunnella Auran karhumörinää niin paljon kuin vaan haluaa, rouva Aikio juttelee mielellään murahtelemalla :'D Heh, mielikuva Auran & Kaarnan ilmeistä on mainio jos Cariba alkaisi hyppelehtimään xD Marie ei oikein tietäisi miten reagoida Cariban jumaloivaan käytökseen, hänelle itselleen kun revontulen puhuminen on täysin normaali taito, yksi henkeyden luontaiseduista. Kyllähän hän älyää että se on elävistä erikoista ja outoa mutta varmasti olisi hyvin vaivaantunut jne. :'D Khehheh, kuulitkos Marie, saat pitää luennon aiheista "How I died" ja "How I become the Northern light spirit" ja "What is the Northern light spirit" 8) (Lainasin julkeasti Harleyn loistavaa lausahdusta Pyrri-tädin satutuokiosta :'D Vanhoillinen vampyyriherra tuskin pitäisi naista sopivana moiseen taistelemiseen jos asiasta saisi tietää, jupisisi jotain epämääräistä paheksuvaa tekstiä venäjäksi ja antaisi asian olla. Mitös kummaa, onko Cariballa pyrstö? :D Siinä riittäisikin Dorkalle ihmettelemistä, hän kun ei ole koskaan merenneitoa nähnyt, saatika uskonut niiden olemassaoloon 8))

Nimi: Harley

27.06.2017 14:12
Päiviä kaikille. Voisin yrittää tässä hahmojen tietoja työstää, ellen uusia niin sitten vanhojen päivittämistä :'D
Tässäpä muuten tämä luonnos Tobysta, jota äsken vielä koitin siistiä: http://i6.aijaa.com/b/00016/14407384.jpg

Nimi: Aria

27.06.2017 13:33
Ihan Suomen sisällä reissaan, ollaan parissa kaupungissa ja nähdään sukulaisia :3

Nimi: Nasta

27.06.2017 12:46
Ei mitään Aria, tärkeintä on, että otat lomastakaiken irti :D (ja olenhan minäkin vähän hidastellut viime aikoina roolien kanssa :'D) Saanko tiedustella, minne menet matkalle :3

Nimi: Aria

27.06.2017 11:39
Helouu :) sellaista ilmoitusluontoista asiaa tämän hetken kanssapelaajille, että lähden tänään viikon kestävään reissuun, jonka aikana en niin aktiivisesti pysty roolimaan :3 pyrin kyllä ainakin parina päivänä paikalle, mahdollisesti useampanakin.

Nimi: Nasta

27.06.2017 10:36
Hellou :)

Nimi: Amé

27.06.2017 09:42
Huomenta:3

Cariba olisi hyvin iloinen (okei, se on lähes aina iloinen) jos Aura hänelle alkaisi karhua puhua:D Neiti hyppelisi varmaan ilosta ympäriinsä:D Aaws, Cariba alkaa niin jumaloimaan Marieta, kun osaa keskustella suloisille revontulille:D Marie saa varautua isoon kysymystulvaan:D (Mä repesin nauruun ton Dorka-sedän satutuokion takia:D Ei Cariba yksityiskohdista järkyty, neiti on ollut viimeisinä vuosinaan taistelemassa Kabulissa:D Uuuu, piilolinssit Caribaa kovasti kiinnostaisi:D Khehhehh, Cariba ei ymmärrä ollenkaan mikä vedessä nyt muka niin hirveetä on, tyyliin pärskäyttäisi pyrstöllään lisää vettä Fedorin päälle:D)

Nimi: Frosty

27.06.2017 08:04
Huomenia :D Saa nähdä kerkiänkö vastata rooliin nyt vai myöhemmin~

Harley, Tobyn hiukset kuulostaa varsin kivoilta! :D (Vähän samantapaiset kuin Devalla, jolla on tummanruskeat sinisillä latvoilla :'D)

Nimi: Nasta

27.06.2017 00:14
Nonnih, sainpahan roolit tuonne rustattua :) öitä <3

Nimi: Aria

26.06.2017 23:13
Iltoja Harley ^^
Ooo, Tobyn hiukset kuulostaa ihan mahdeilta <3 onko ne pitkätkin vai lyhkäset? :3 *ei malta odottaa kuvaa*
Ja öitä näin samalla kertaa~

Nimi: Harley

26.06.2017 23:00
Iltaa, tulin mobiililla pikaiselle pikavisiitille. Tobya sain hiukan piirreltyä (ulkonäkö selkenee, taitaa tulla siniset hiukset liiloilla latvoilla), myöhemmin ehkä koitan pistää linkkiä kuvaan. Roolimisetkin jää huomiselle. Suunnitelmat ja tulevat hahmot vaikuttaa kivoille, mitä nopiaa vilkuilin viestejä. Öitä kaikille~~

Nimi: Frosty

26.06.2017 22:09
Amé, jees :D Kymmeneltä pitäis olla hiljaisuus muttaah olen nyt badass ja kirjotan vielä juonet 8) mutta huomenna on aikaa enemmän :D

Aurahan olisi ihan innoissaan jos Cariba ymmärtäisi vähän hänen kumpaakin äidinkieltään :D murahtelisi jotain yksinkertaisia lauseita ja kyselisi että ymmärsitkö tämän tai tuon :'D Castor hyperarkana varmaan vähän (paljon) vierastaisi Caribaa, Solarista nyt saa kaverin kaikki kivat tyypit xD Voi reppanaa, Marie-täti voi opettaa, tai ainakin yrittää, revontuli on monimutkainen kieli mutta leijonaemo yrittäisi silti opettaa, valmiiksi vinkuvalla voi olla toivoa :') (Dorka-sedän satutuokio, mikäs siinä x) Fedor voi järkyttää Caribaa verisillä yksityiskohdilla >:) Kenties siinä sivussa saattaisi kertoa piilolinsseistään ja ehkä näyttääkin silmiensä oikean värin jos keskustelukumppani ei ole mitenkään kauhistunut. :D Voin kuvitella Fedorin ilmeen "mitäs hittoa >:o" Rähjäisi aikansa ja tasaantuisi sitten :'D)

Tosiaankin, hyvää yötä ja huomiseen! ♡

Nimi: Amé

26.06.2017 21:53
Frosty, tottahan toki:3

Cariba voisi jotain erinäisiä sanoja jopa ymmärtää Auran murahtelusta, mutta tuskin mitään lauseita ainakaan:D Cariba tulee niin rakastumaan Solariin ja Castoriin, varmaan yrittää koko ajan naksutella niille jotain epämääräistä:D Voi raukka Caribaa kun neiti tajuaa ettei hän osaa puhua revontulikieltä:D (Cariba siinä silmät pyöreenä katselisi ja kiehnäisi Fedorin sylissä ku kissa ja kyselisi jotain: "Voitko kertoa sodasta? Haluan kuulla siitä! Kilttiiiiiiii" ja siihen päälle koiranpennun katse:D Ja hehhehh, Cariba voi tietenkin yrittää vetää Fedorin kokonaan veteen:D)

©2017 Blackrose ☆ - suntuubi.com