Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa chatin ihmeelliseen maailmaan!

Täällä tarjoan teille, rakkaat liittyneet, vapaan mielikuvituksen ja sanan käytön ♥
Kaikki keskustelu maan ja taivaan välillä sallittua. Ihan oikeasti, kaikki sallittua.
Olette sitten syvällisiä tai aivan ulapalla, niin täällä on mukava jutella ja tutustua kanssapelaajiinsa.

Rakkaudella, teidän Majesteettinne

~~Ihmeellinen infoboksi~~

12.04.2017 Ropessa sivuja 950 & Chatissa 1019

HUOM! Hahmolomake päivitetty näillä näkymin vihdoin ja viimein pysyvään muotoonsa! Muutoksia kokivat ulkonäkö ja ikä, joka muuttui syntynyt-kohdaksi. Laittakaa liittymisnurkkaan hahmoiltanne nämä osiot (älkää koko tietoja laittako, ellette sitten niitäkin päivitä eli vain muutetut osiot, niin ei mee mulla henki ja elämä :D) korjattuna yhteen viestiin, niin päivittelen jahka kerkiän. Ei oo kiire! Tosiaan tuo linkkisota poistetaan nyt käytostä, niin ei enää ikinä tule ongelmia tekijäinoikeuksien kanssa ja muutenkin siistimpää. Jatkossa lisään hahmojen kuvat ihan kunnolla näkyviin tonne sivuille :)

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Harley

12.12.2017 23:29
Iltoja, jonkin aikaa roikuskelen tässä~

Kiiwi, eihän tässä voi muuta kuin kompata Frostya, komea partaveikko tulossa :D

Frosty, koitanpa siis saaha tehtyä noita rooleja toivon mukaan pian :') Klausin kanssa mullon tosin valtavan mittakaavan ongelmia inspiraation suhteen, en tiedä mitä tehdä mokoman kanssa ja kirjoittaminenkin sillä on niin tuhannen vaikeaa. Pitänee testata kolmatta persoonaa silläkin jos auttaisi.

Nimi: Frosty

12.12.2017 22:47
Ahaa, että sellanen taktiikka 8D ja hykertele pois, hykertele pois ::D komistuksia ovat he

Nimi: Kiiwi

12.12.2017 22:33
Monen erehdyksen kautta minä näitä löydän xD mutta hykertelen tyytyväisenä jos heitä komeina pidetään

Nimi: Frosty

12.12.2017 22:14
Myöhäistä iltaa :D

Kiiwi, mistä sinä näitä komeita miehiä oikein kaivat? xD Enkelihepun mahdollinen referenssi ja nyt nämä herrasmiehet...

Harkey, hyvä että Drunkin tilalle löytyi toinen kappale! :D Ghost Spell oli improjen aatelia, mutta minkäs tälle mahtaa :( Hoo, kirjoita toki, jos vaan sellanen fiilis on :D (kyllä, on jo ikävä leijonaemon terävää kieltä :'))

Nimi: Kiiwi

12.12.2017 19:19
Jonkinlaisia naamoja oon vanhalle pervolle löytänyt, tosin pitää käyttää vähän luovuuttaan. Ainakin jos googlettaa ni tuo Ron Jack Foley ois jees, ainaki rakastan sen hiuksia ja jotenki niin ystävällinen naama, mut parta sais olla lyhyempi. Toinen kans tuo Aiden Bradyn naama, häessä enemmän tollasta velhomaista poskipäätä ja muutenkin.

Nimi: Harley

12.12.2017 17:55
Hyviä uutisia, lahnalle löytyi Drunkin tilalle lyriikkaa tietoihin. Nirvanan Dumb sopii hälle erinomaisesti.

Frosty, toivossa on hyvä elää kuten sanotaan :'D Mutta joo, teatterikärpäsen höpinät sikseen. Ikävää kuulla, että tykkäämäsi sarjakuva on poistettu, harmillistahan se aina kun joku hyvä tuotos keskeytetään. Onneksi kuitenkin sentään on muuta mielekästä luettavaa! Voisinpa muutes koittaa lähiaikoina vihoviimein väsätä Nikon kirjeen loppuun, eiköhän se ole jo about puoliksi valmis (Klausilla myös pitäisi heitellä rooli)

Nimi: Frosty

12.12.2017 15:20
Terrve kaikki 8)
Hitusen epämukava fiilis, havaitsin juuri Ghost Spell-improsarjakuvan poistuneen netistä. Se oli hyvä sarjis se >:c Nohh onhan mulla vielä muita luettavana.

Nyt en jaksa viestejä alemmas selata, muttah Harley, mukavaa että ensi vuonna on taas näytelmäprojekti eessä! Toivotaan, että tällä kertaa jokin päärooli iskeytyisi sulle näyteltäväksi :D

Nimi: Harley

11.12.2017 22:33
Pakko hehkuttaa, koska varmistui, että ensi vuonna järkätään taas näytelmä. Tää on meijän koululla pitkä perinne, kuten oon aiemmin sepostanu, mutta tänä vuonna poikkeuksellisesti jää väliin. Erityisen innoissaan oon siitä, että mullon suhtkoht hyvät mahdollisuudet saaha ekaa kertaa joku päärooli, koska oon ollut jo neljässä proggiksessa messissä + yksi pisimpään näytelmätoiminnassa mukana olleista opiskelijoista. Kolmosille muutenki ruukataan antaa isompia osia. Nyt talvi- ja kevätkausi tuntuu tyhjälle ilman näytelmäreenejä (toisaalta huojentava pitää tauko esitysstressistä) mutta ainakin on mitä odotella jännityksellä. No tämäpä venähti, anteeksi lörpöttelystä :'D

Kiiwi, totta ihmeessä lähde kokeilemaan kolmatta persoonaa, ties vaikka tykästyisi siihen kovasti :D Dantesta kun puhut niin tulipa mieleen, että voisin varmaan testata tätä taktiikkaa myös Ruvikin kanssa, sille voisi passata hän-muodolla kirjottelu kans aika kivasti (ja hmm miksei Eldallekin) Asiasta toiseen, olisi varmaankin mielenkiintonen kohtaaminen, jos näcken tapaisi Krin, koska vetisiä otuksia molemmat (jos näcken ikinä valmistuu siis)

Nimi: Kiiwi

11.12.2017 18:30
:'D nooh hahmoideoita tulee ja menee, tuskin niitä ees kannattaa kamalasti rajottaa kun ei siitä oo koskaan hyötyä. Ajatuksena kiva toki.
Ja ohhjj tuota hän-muotoa vois itekkin kokeilla nyt kun mainitsit ö_< ainakin Adrianilla ja Dantella vooois toimia kun ne ei kamalasti mieti omaa olemistaan ni ehkä enemmän sais irti ulkopuolisen näkökulmasta. Toisaalta Adrian on niin kalkkis uloskinpäin et ehkä siinä lähtis rooleista se vähäinenki sisältö xD

Nimi: Harley

11.12.2017 15:37
Justiinsa, vaikka eilen sanoin, että rajottelisin hahmomäärää, innostuin aivan liikaa suunnittelemaan sitä vanhaa ideaa näkki-viulunvinguttajasta :'D Tosin hänestä tulee sittenkin ruotsalainen näcken. Sellaista epäolennaista jorinaa myös, että olen ajatellut siirtyä joillakin hahmoista hän-muotoon tai ainakin kokeilla tällaista. Bertille varsinkin tekee hyvää ja saa enemmän irti luonteesta, koska sen olemista on liian vaikea kuvailla rehellisesti jos ei ole ulkopuolinen kertoja (esimerkiksi ei se kuvailisi itse itseään lipeväksi et cetera)

Nimi: Harley

10.12.2017 22:09
Suhteessa toki Tomtom on uskollinen poikaystävä eikä kuolaile muiden perään, nyt sinkkuna kuitenkin elää villisti ja vapaasti :'D Mutta jees, hyvää yötä, sinulle kans voimia kouluun!

Nimi: Kiiwi

10.12.2017 22:06
Tervetuloa hahmokuiluun kanssani~ ja eiköhän moinen tompalle anteeksi anneta kun kuuluu luonteeseen. Kunhan sitten on uslkollinen-ish josss mikin omakseen saa.
Mutta taidan tältä iltaa hiljentyä, öitä~

Nimi: Harley

10.12.2017 21:59
Tomppa on niin villi lapsi että uskon sen kyllä vehkeilevän muidenkin miekkosten kanssa tässä välissä, kun ei ole varmaa, millä tasolla on Mikin kanssa :'D Mutta pointti kuitenkin on, että totta kai Tomtom on kovasti pihkassa Mikkiin ja hänet haluaa kullanmurukseen. Ja aiheesta kukkaruukkuun, olen inspiraatiotuskissa koska muistin yhen vanhan hahmoidean, sellanen viulunsoittaja-näkki ._.

Nimi: Kiiwi

10.12.2017 21:52
Ehkä tomppa saa nyt rauhottua aikansa xD kokeilee onneaan nyt mikin kanssa tiedä vaikka saisikin puolijumalan pidemmäks aikaa elämäänsä

Nimi: Harley

10.12.2017 21:51
Frosty, jos olisikin nimenä vaikkapa Tokyo, silleen kiitos suuresti äiti kun nimesit minut näin kauniisti X'D Ja pidä ihmeessä lyriikat, kylmää voin ihan hyvin noita muokkailla, mullon muitakin kappaleita listalla. Mutta hyvää yötä sinne, voimia alkavaan kouluviikkoon!

Nimi: Harley

10.12.2017 21:48
No mutta hyvää kannattaa odottaa! Kieroutunut alitajuntani heti ehottelee, että Tomppa on jonon kärjessä ilmoittautumassa suhdekokeiluihin X'D Mutta Mikki tuli ja vei jalat alta, joten poikakulta saa nyt rauhoittua (ainakin yrittää). Tällä haavaa muilla nykyisistä taitaakin olla suunniteltuna jonkinlainen romanssi, joten ei valitettavasti muita vaihtoehtoja tarjottavana

Nimi: Frosty

10.12.2017 21:43
Täytynee minun mennä nukkumaan. Hyvää yötä kaikki! ♡

Harley, ahaa, kiitokset tästä sivistävästä tiedosta :D Huh, nimenä joku Rovaniemi, mikä mielikuva xD Kyllä mäkin voin lyriikkoita muuttaa, eihän tossa viisussa vampyyrineidille oikein muuta sopivaa ole kuin tuo kertosäe miinus vika rivi siitä ^^ Mustafalle sopinee kappale muutenkin paljon paremmin~ Juno vainoaa iän kaiken 8)

Nimi: Kiiwi

10.12.2017 21:42
Tuttavia siis :D sitten... joskus... aikoinaan jos tä valmistuu. Ja xD kuka nyt ei haluais vanhapervon hoivattavaksi kun sais kivoja lahjoja ja olis niin maailman napa suurimman osan ajasta? Okei vanhapervo alkaa kyl tumtumaan semi uskolliselta kumppanilta mut sen kanssa saattaa viedä aikaa että suhdedynamiilla alkaa toimimaan ja että se vakuuttuu siitä että tässä kannattaa pysyä.

Nimi: Harley

10.12.2017 21:33
Kiiwi, juu siis ihan tuttavana tai ystävänä ajattelinkin (muutenkin Ludo on ace/aro, Calypso lesbo, Bert straight as an arrow, muotiguru naisiin päin joten ei toimisi) Pitää sitte miettiä kenen kanssa tulisi toimeen, jos esim. yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyisi. Vaikka tietty tässä sivussa mietin jo keitä onnettomia lapsosiani tyrkyttäisi vanhan pervon potentiaalisten heilojen listalle XD

Nimi: Harley

10.12.2017 21:28
Frosty, Mustafa (ja sen variaatiot) on ilmeisesti melko yleinen nimi Egyptissä, joten ei sinällään erikoinen, vaikka toki sitten Japanissa harvinainen :'D Riippuu missä päin liikutaan. Oudolla nimellä meinasin kuitenkin ihan oikeasti hämmentävää nimeä, kuten joku ... random sana tai vaikka kaupungin nimi isketty etunimeksi. Ja voi ei, meijän alkoholin kittaajien teemamusiikki ilmiselvästi! No ehkä vaihan nuo lyriikat sitten, että vältytään samoilta. Ja gosh, emme koskaan pääse eroon Junosta XD Muotiguru kämppiksenä olisikin hurmaavaa.

Nimi: Kiiwi

10.12.2017 21:26
Jebjeb Harley~ vanhasta pervosta löytyy varmasti seuraa ainakin tuttavamielessä, vaikka sitten "suhteessa" katse suuntautuu itteään nuorempaan väkeen kuitenkin hyvän maun rajoissa. Köh. Mitä nyt puolet nuorempaa vaan liukuvasti.

Nimi: Frosty

10.12.2017 21:18
Hellou Amé! :D

Harley, no ohan Mustafakin sikäli erikoinen nimi :D Mitäs kummaa, havaitsin että Netopýrin uusituissa tiedoissa on juurikin tuon Drunkin kertosäe (vikaa lausetta lukuun ottamatta). Hassu sattuma :'D
Ja lisää hassuja sattumia: selaan tässä finfanfunista Vastaa elokuvan nimellä-topicia (peli, edellisessä viestissä esitettyyn kysymykseen siis vastataan leffan nimellä). Muuantena kysymyksenä oli "kenet ottaisit kämppäkaveriksesi?" ja mikä olikaan vastaus? Juno! XD

Kiiwi, aika joku tollanem pulma referenssiä etsiessä, ei vaan osu oikeanlaista kohdalle :'D Onnee ja menestystä etsiskelyyn!

Nimi: Harley

10.12.2017 21:16
Amé, muuttelen siis iän! Inan tietoja olenkin tässä alkanut uudistamaan. Mahtava kuulla, että keijukainen edistyy :>

Nimi: Amé

10.12.2017 21:15
Harley, okei, mikäli olet aivan varma! Olen edistynyt Twilightn luonteessa suht hyvin, luonne koht valmis

Nimi: Harley

10.12.2017 21:15
No nyt oli taas hienoa suomen kieltä. Siis tarkoitin: _että_ ikäero tasoittuu :'D

©2017 Blackrose ☆ - suntuubi.com