Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa chatin ihmeelliseen maailmaan!

Täällä tarjoan teille, rakkaat liittyneet, vapaan mielikuvituksen ja sanan käytön! ♥
Kaikki keskustelu maan ja taivaan välillä sallittua. Ihan oikeasti, kaikki sallittua.
Olette sitten syvällisiä tai aivan ulapalla, niin täällä on mukava jutella ja tutustua kanssapelaajiinsa.

Rakkaudella, teidän Majesteettinne

~~Ihmeellinen infoboksi~~

27.01.2018 Ropessa sivuja 998 & Chatissa 1279

HUOM! Harley liittyi majesteettinne vakituiseksi tueksi ylläpitoon, jotta tämä valtakunta varmasti säilyttää loistonsa vielä pitkään!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Corpiet

17.11.2018 16:57
Alright, huomenissa oon täs illalla kans, luultavasti päivänkin. Mut meen ny itekki, bye~

Nimi: Harley

17.11.2018 16:55
kuulostaa hyvälle pläänille :D mutta mää tästä alan pikkuhiljaa lähtemään, joten voijaan jatkella suunnitelmia myöhemmin, mahdollisesti sitten huomenna illalla jos molemmat osutaan paikalle.

Nimi: Corpiet

17.11.2018 16:46
Jos Kristoffer ois vaikka menny kattoon tähtiä Arikan vakiopaikalle ja poju ilmestyy paikalle vähän silleen What-Who-When? Ja sitten Arika kirjottaa lehtiöönsä tervehdyksen ja niin?

Nimi: Harley

17.11.2018 16:35
tähtibongailu kuulostaa hyvälle. Kristoffer ei ole ensisijaisesti ehkä kauhean rohkea tai kiinnostunut lähestymään tuntemattomia, joten en tiedä miten saan houkuteltua hänet juttelemaan Arikalle :'D nooh eiköhän se nyt jotenkin onnistu. ellei Arika sitten tee aloitetta? mutta eihän tuo sun tekstisi mitenkään sekavaa ole, elä huoli. mutta voi ei, koitahan saada ensi yönä paremmin unta D:

Nimi: Corpiet

17.11.2018 16:30
Arika on Vechnostiin saapumisensa jälkeen opetellu muuntautumaan kaksjalkaseksi, mutta liikkuu yleensä öisin tai sateisina/sumuisina päivinä, tuo kun palaa herkästi. Että aurinkoisina päivinä pojua ei näy ulkona. Jos Arika on vaikka joskus yöllä kattelemassa tähtiä ja Kristoffer sattuu paikalle? Sori ku tää teksti on vähän sekavaa, en taskaan oo nukkunu paria tunia pidempään :')

Nimi: Harley

17.11.2018 16:22
voi olla että Kristoffer ei täysin ymmärrä viittomia, mutta osittain ehkäpä. ainakin norjalaisen ja tanskalaisen viittomakielen pitäisi olla sukua toisilleen, joten se voi auttaa kaksikkoa :') ainakin sitten kirjoittamisen avulla voivat kommunikoida, jos viittomakieli ei aina pelitä. mutta miten he voisivat tavata toisensa? onko Arikalla ihmismuoto jossa pystyy liikkumaan maalla vai onko sidottu aina vesistöihin?

Nimi: Corpiet

17.11.2018 16:18
Kuvittelin et Arika ois jostain pohjosesta kotosin, joko Islannista tai Norjasta että joo. Ajattelisin et ton viittomakieli on vähän sekoitus kaikkea, kun tuo oppi sitä ympäri maailmaa olevilta meribiologeilta :')

Nimi: Harley

17.11.2018 16:09
varmastikin se on hämmentävä tilanne :') Kristoffer ei heti ensimmäisenä ole kertomassa uusille tuttaville tästä, mutta mikäli Arika itse kysyy asiasta hän saattaa suht nopeastikin selvittää asian. muuten mitä viittomakieltä Arika käyttää? siis esim. American Sign Language? ajattelin että Kristoffer saattaa osata viittomakieltä, mutta käyttäisi luultavasti joko brittiläistä tai tanskalaista viittomakieltä, jotka eivät käsittääkseni ole esim. tuon ASL:n kanssa yhteensopivia.

Nimi: Corpiet

17.11.2018 16:02
Hänhän on mielenkiintoinen tapaus :3 Voin kuvitella Arikan hämmennyksen jos Kristoffer yhtäkkiä käyttäytyykin ihan erilla tavalla :'D

Nimi: Harley

17.11.2018 15:55
Arika on niin ihana precious child ;u; totta kai hän kelpaa. Kristofferilla (tämä on ainakin tällä hetkellä sumunhenkosen nimi) on siis dissosiatiivinen identiteettihäiriö ja noin 16 persoonaa. yleisimmät heistä ovat Kristofferin itsensä lisäksi mm. Emilie (noin 26-vuotias nainen, joka on suojelevainen ja huolehtivainen, hyvin lempeä rauhansovittelija), Peter (5-vuotias iloinen ja pirteä vipeltäjä), Shelley (akateemikko ja älykkö, tehtävänä erityisesti ongelmien ratkaiseminen), Lykke (ekstrovertti bilehile), Alice (hiljainen, sulkeutunut ja masennusta sairastava teinityttö), Tristan (erittäin arka ja varovainen teinipoika, joka kärsii paniikkihäiriöistä sekä ahdistuneisuudesta) sekä Freja (about 15-vuotias teinityttö, joka on joukon kapinallinen rääväsuu). persoonat ovat periaatteessa täysin omat ihmisensä, vaikka jakavatkin saman kehon, mutta mutta siis haluaisin nimenomaan Kristofferille tätä romanssia, eli ihastuksen kohde olisi hän. Kristoffer on tuommonen vähän sosiaalisesti awkward ja epävarma introvertti, mutta tuskastumiseen saakka witty ja sarkastinen, musta huumori on hänen bravuurinsa. vaikuttaa joskus melko tylylle ja jopa ilkeälle, koska on hyvin suorasukainen, mutta loppupeleissä on sisimmässään pehmeä kovasta kuoresta huolimatta. harrastaa varmaankin musiikkia eli laulaa ja soittaa ukulelea, tykkää myös lukemisesta ja perehtyy mielellään kaikkeen vähän erikoiseen, vaikka horoskooppeihin tai harvinaisiin luonnonilmiöihin.

Nimi: Corpiet

17.11.2018 15:41
Päivää Harley :3 Itseasiassa toi mun mykkä meripoika Arika on about 17-vuotias, että kelpaisiko hän? Luonteeltaanhan tuo on melko herkkä ja tunteellinen, sekä hyvin innokas taiteilija, tämmönen hyvin luova ja lempeä tapaus, mutta ei osaa pitää puoliaan. Melko arka ja mutta saattaa innostua keskustelemaan melkeen mistä vain, jos joku puhuu viittomakieltä. Pitää aina mukanaan lehtiötä sosiaallisten tilanteiden ja inspiraation takia. Ihastuu helposti melkeen kaikkeen, mikä liikkuu ja hengittää, mutta omaa suhteellisen matalan itsetunnon eikä usko kelpaavansa kellekkään. On järjettömän kiinnostunu myös tähtitieteestä ja näytelmäkirjallisuudesta.

Nimi: Harley

17.11.2018 15:26
päivää. sisko lähtikin luontokuvaamaan joten jäin seuraa vaille, päätinpä siis tulla tänne pyörähtämään. ei nyt mennytkään paluu sunnuntaille tai alkuviikolle vaikka niin ennustelin :'D pörrään tässä siihen saakka että systeri kotiutuu retkeltään ja ehkä koitan jopa kirjoitella jotakin, jos en rooleja niin hahmoja. väsynyt fiilis tosin eli saatan vaan eksyä selailemaan jotain hömppävideoita. olisiko kenelläkään muuten tulossa jotakuta (fyysisesti) about 14-18 -vuotiasta teinihahmoa, joka kaipailisi jotain ihastumiskuviota? tulevalle sumunhengelle tämmöinen olisi aika kiva.

Alera, ymmärrän hyvin, mikäli roolipelaamiselle ei riitä aikaa. komppaan tässä Sonyaa, ihmeellistä mutta ihanaa että tämä peli on näin pitkään ollut voimissaan ja elää varmasti vielä pitkään. mää jossain välissä itse asiassa mietin, olisiko mahdollisesti Discordista jotain iloa pelaajakunnalle, mutta kuten Sonya sanoi viihdytään vallan hyvin näissä vanhoissa tutuissa peli- ja chattivälineissä. anyways jos joskus hamassa tulevaisuudessa vapaa-aikaa liikenee ja innostuisit uudelleen liittymään niin lämpimästi tervetuloa! erittäin paljon tsemppejä sulle töihin sekä opiskeluihin, tule toki välillä kertomaan tänne kuulumisia ~ !

Sonya, suosittelen ehdottomasti tuota leffaa, tykkäsin kauhiasti ja niin tykkäsi myös koko perheeni (historiallinen tapahtuma kun mentiin koko sakilla ensimmäistä kertaa elokuviin) voi hitsi jos asuisin sun lähellä voisin lähteä sun kanssa siis jos seurani kelpaisi :'D onnea leffaseuran etsintään, toivottavasti joku löytyy. ja oi jos Zacharyn tiedot on edistynyt :D mulla on muuten tulossa mafiaan liittyen taas uusi hahmo, tuommonen kylmänviileä ja vakava huskymuodonmuuttaja nimeltään Kirill, joka on useita vuosikymmeniä ollut mafian leivissä hitmaninä. hänelle ja Tinolle sekä Zacharylle pitänee järkätä jotain tapaamisia pelissä?

Nimi: Corpiet

17.11.2018 13:40
Päivää Sonya :'D Miten menee?
Häirittee noi teidän remontti-intoilut, mäki haluun tietää :'3

Nimi: Sonya

17.11.2018 11:37
Päivää! Pyörin tässä nyt muutaman tunnin ennen kuin suuntaan iltavuoroon. Saa nähdä, jos vaikka innostuisi suunnittelemaan Zacharyn tietoja pidemmälle. Tai sitte teen jotain vielä parempaa ja käyn remonttiin liittyvien tekstien kimppuun... ;3

Alera, ymmärrän kyllä täysin, ettei aika riitä. Mä oon vieläkin ihan ällikällä, että tää on oikeesti ollut pystyssä näin saakelin pitkään eikä loppua näy! Varsinkin nyt lähestyvän suurremontin myötä peli nousee ihan uudelle tasolle, joten tervetuloa ihmettelemään tätä meidän mestaa vielä seuraavaan 10 ellei 20 vuoden päästä uudestaan x'D En osaa enää edes kuvitella elämää ilman tätä peliä. Jaksamisessa tosin on suuresti auttanut se, että on surutta antanut tän jäädä hiljaiselolle silloin, kun siltä on tuntunut. Kerta toisensa jälkeen tauko on tehnyt hyvää ja ollaan palattu entistä loistavampina! :D
Piti ihan googlettaa, että mikä ihmeen Discord xD Mutta joo, meille on pariinkiin otteeseen suositeltu kaiken maailmaan chatti yms. alustoja, mutta me ollaan päädytty siihen tulokseen, että tää "vanhanaikainen" suntuubi-pohja meille just hyvä ja tuttu, turvallinen tunnusmerkki :3

Ja ei hitsi mäki haluisin mennä kattoo sen Bohemian Rhapsodyn, muttei oo ketää kuka lähtis mun kaa! D: Pitäisköhä koittaa joku kakslahkeinen huijata treffeille, kjeheheh xDD Mää en nykyää tee muuta ku käy töissä ja treenaa nii ei oo noita kauheesti näkyny :DD

Nimi: Alera

17.11.2018 00:21
Hitsit, kun kesti kauan tulla kirjoittelemaan lisää :'D Pahoittelut siitä!

Ihanaa, että jollain edelleen mielessä ja muistissa! Harmittaa, että löysin tän paikan vasta silloin ropeilun loppupuolella, olis ollut mahtava ropetella pidempäänkin!

Suunnitelmat kuulostaa hyviltä, ihana tietää että tulevaisuutta edelleen on tiedossa. Itse pidin aikoinani useampaakin ropea, kaikki se organisointi ja luomisprosessi oli kyllä aivan mahtavia. Nyt kun työt ja opiskelut vievät aikaa, en usko, että ainakaan kovin aktiiviselle ropettelulle tulisi olemaan aikaa. Taas vierähtänyt viikko silleen, että en pahemmin ole ehtinyt pelailemaankaan, mikä normaaliin rytmiin kuuluisi.

Tuli mieleen, että onko Sonya/Harley pohtinut esim. Discordin hyödyntämistä ropettamisessa? Serverin luominen ropeilua varten mahdollistaisi monia asioita, ei kuitenkaan korvaisi kokonaan. En siis tiedä, hyödynnetäänkö kyseistä alustaa jo ropeilupiireissä, moneen muuhun se on jo valjastettu.

// Alera

Nimi: Corpiet

16.11.2018 21:31
Okej :3 Ja öitä, mä pörrään tässä vielä muutaman tunnin tekemättä juuri mitään :3

Nimi: Harley

16.11.2018 21:28
hienoa hienoa :D eivätköhän he jotain molemmille mieluisaa keksi. ja jees, totta kai sopii. semmoinen juttu kannattaa huomioida, että tässä suurremontin yhteydessä Vechnostiin on ilmestymässä kylät ja kaupungit, joten tulevaisuudessa saatat haluta siirtää ravintolan metsästä jonnekin ihmisten ilmoille. mutta jos sijainti ei ole suuri ongelma niin anna palaa :')

mää tästä alan lähtemään, näkyillään luultavasti sunnuntaina tai alkuviikosta. hyvää yötä!

Nimi: Corpiet

16.11.2018 21:26
Well, well, well :') Cos on luultavasti heti valmiina lähtemään joko jatkamaan Vechnostin yöelämästä nauttimista tai sitten kyläilemään :'D
Muuten, onko ok jos teen Nastjalle Ravintola/majatalon keijumetsään?

Nimi: Harley

16.11.2018 21:16
Jasleenia varmaan käytetään useammassakin kulttuurissa, mutta ainakin se on punjabinimi, gorgo tosiaan on sikhi. intialainen etniseltä taustalta, mutta kotoisin Birginhamista. koko nimi on Jasleen Kaur Ghaiwal, mutta etunimellä kutsutaan, plus lempinimi Jas :') mutta jeesjees jos ilmainen juoma kelpaa. voisin kuvitella jonkun "pääsen töistä klo x" -tyyppisen kommentin johonkin väliin keskustelua, jolla Jas tietty vihjaisi että mikäli Cos haluaa lähteä yhdessä viihteelle tai tulla kylään niin tervetuloa.

Nimi: Corpiet

16.11.2018 21:11
Oi, tästä tulee kivaa :3 Ja niinkuin jo huomattu, ilmaiset juomat kelpaa aina :'D Jasleen on jostain syystä hirveen kiva nimi, kuulostaa mun korvaan vähän arabialaiselta, ku sanon sen silleen jzas-lii tyylillä :'D

Nimi: Harley

16.11.2018 21:02
gorgolle flirttailu on varmasti todella jees. ei ehkä heittäydy satasella mukaan, mutta rauhalisempaa kiusoittelua ja leikkisyyttä voi tulla. varmastikin kuitenkin uteliaisuutta herättää, Jasleen rakastaa itsevarmoja ja rohkeita naisia :') saattaa omalta puoleltaan esim. tarjota ilmaista juomaa kiinnostuksen ja tutustumisenhalun eleeksi. ja oi, erittäin hyvä naama Rickylle, ihanat silmät ja kulmat ja pisamat.

Nimi: Corpiet

16.11.2018 20:58
Alright, kuulostaa hyvältä :3 Yökerho kuulostaa hyvältä, pääsee Cos vähä tanssimaan :'D Tuohan on myös suuri flirtti, eli miten gorgo tähän reagoi?
Muuten, löysin Rickylle huomattavasti paremman naaman, nimittäin Alisha Nesvatin.
https://images-cdn.9gag.com/photo/aMjAV56_700b.jpg
https:// i.imgur.com/wdZeuNt.jpg

Nimi: Harley

16.11.2018 20:42
ei todellakaan, päällepäin about 38-vuotias hän on :'D vissiinkin lopettanut fyysisen vanhenemisen, kun kirous langetettiin, eli ehkä muutaman vuoden vielä tuosta vanhempikin. taijettiin aiemmin jo puhuakin, että heillä saattaa synkata hyvin, joten voi olla että kipinääkin on suht helppo viritellä. ehkäpä he törmäilisivät tuolla gorgotyypin yökerholla, jos Cos eksyisi asiakkaaksi? tai Cos olisi esiintymässä jossakin ja gorgotyyppi olisi yleisössä?
tässä muuten vähän osviittaa antava kuva hänestä: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/sites/sbs.com.au.yourlanguage/files/sty les/full/public/karan_kaur.jpg?itok=M3399cPq&mtime=1476677555

Nimi: Corpiet

16.11.2018 20:36
Käy hyvin :3 Ja niin kauan kuin gorgo ei oo alaikänen nii sopii :')

Nimi: Harley

16.11.2018 20:32
Corp, hyvää iltaa. olen täällä edelleen, koska porukat aikovat vielä saunoa ennen kuin asetutaan kahteleen tv:tä, siksi en lähtenytkään :'D joten mikäli sua kiinnostaisi jotain vaikka juonitella ehin olla paikalla vielä jokusen hetken. sellaista ajattelin kysyä, että haluaisitko ehkä Cosille ja tälle mun gorgotyypille kehitellä jotain romanssia? heillä taitaa kyllä olla joku 14 vuoden ikäero muttah jos se ei haittaa niin :'D

©2018 BLACKROSE - suntuubi.com