Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa chatin ihmeelliseen maailmaan!

Täällä tarjoan teille, rakkaat liittyneet, vapaan mielikuvituksen ja sanan käytön! ♥
Kaikki keskustelu maan ja taivaan välillä sallittua. Ihan oikeasti, kaikki sallittua.
Olette sitten syvällisiä tai aivan ulapalla, niin täällä on mukava jutella ja tutustua kanssapelaajiinsa.

Rakkaudella, teidän Majesteettinne

~~Ihmeellinen infoboksi~~

27.01.2018 Ropessa sivuja 998 & Chatissa 1279

HUOM! Harley liittyi majesteettinne vakituiseksi tueksi ylläpitoon, jotta tämä valtakunta varmasti säilyttää loistonsa vielä pitkään!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Harley

19.05.2019 18:32
Iltaa ihmiset. Huono uutinen on se, että fiilikset on aika väsyneet, mutta hyvä uutinen on se, että oon kirjoitellut suht rivakalla tempolla hahmoja ja nyt tuossa olisi peräti kolme kipaletta odottamassa julkaisua. Tähän kuuluu siis diileriduden ja lännenukkoni lisäksi yksi mafialainen, tuommonen hiukan reppana kirjanpitäjäveikko. Pitää hänet tosin vielä oikolukea ja viimeistellä. Mutta mitäpä muuta, Kirillin sivubisneksen aattelin vaihtaa sittenkin kukkakaupaksi, koska ajatus siitä floristina on jotenkin liian houkuttava.

Kiiwi, hei ja mukavaa kuulla susta taas! Valtavat onnittelut luentojen ja tenttien suorittamisesta, ihanaa että alkaa hellittää koulustressit. Erittäin paljon tsemppejä molempiin esseisiin, toivottavasti opettajalle passaa että toteutat tuon isomman projektin tuolla toivomallasi omalla tyylillä. Mukavaa reissaamista Turkuun plus voimia kesätöihin! Mahtava homma kans, että oot saamassa uuen asunnon, lykkyä muuttorumbaan ja kotiutumiseen!

Nimi: Kiiwi

19.05.2019 16:31
*Epämääräinen fuksimöykky raahautuu paikalle allergiaoireista pihisten*
Iltaa päivää tännekin taas! Luennoista viimein vapauduin, eikä tenttejäkään enää oo. Yks kolmen sivun pikkuessee pitäs kirjotella tiistaihin mennessä ja sit sais yhen kurssin pois roikkumasta. Kesälle sitten jää vaan yks isompi essee-operaatio, mutta koitan sopia open kanssa jos saisin sen suoritettua jotenkin oppimispäiväkirjamaisemmin ni ois vähän kevyempi.
Mutta mutta mitäs muuta, varmaan ens viikolla lähen turkuun kesän viettoon (ja töihin), mutta sieltä pitää tulla yheks viikonlopuks sitten takas tänne kun sain täältä ylioppilaskylästä just rempatusta yksiöstä asuntotarjouksen ja pitihän siihen tarttua :'D kauheeta säätämistä sen kanssa ollu mikä hiukan muuttointoa latistanu, mutta eiköhän se loppuen lopuks oo oikeen jees, kunhan saa asetuttua. Hurrjat 20,5 neliötä xD
Ja onnea ja tsemppiä tosiaan kaikille, oli sitten kyse päättäjäisistä tai hakutulosten odottelusta tai mitä ikinä stressiä tässä kesän alla nyt saattaa itse kullakin olla :'D

Nimi: Harley

16.05.2019 22:49
Hyvää yötä ja kuulumisin ~ !

Nimi: Frosty

16.05.2019 22:42
Kiitokset tästä ^^ Ja alright, kukin tyylillään :> itte ajattelin hamassa tulevaisuudessa mennä juhliin mukaan, hauskalta se kyllä vaikuttaa.
Kello alkaa olla sen verran paljon, että lähden nukkumaan. Hyvää yötä! <3

Nimi: Harley

16.05.2019 22:27
Huh hienoa etten laskeskellut pieleen. Paljon tsemppejä yhteishaun tulosten jännittämiseen, toivottavasti pääset ykkösvalintaasi. Määkin sitten totta kai jo ennakkoon toivotan kovasti jaksamista ja voimia ensi syksyyn lukion aloittamiseen! Ja penkkareihin olisin tietty saanut mennä mukaan, vaikka nelivuotinen opiskelija oonkin, mutta jätin väliin ja menin vain seuraamaan luokkalaisten juhlia. Varmasti kuitenkin osallistumisen arvoinen tapahtuma, rohkaisisin siis omasta keissistä huolimatta meneen :')

Nimi: Frosty

16.05.2019 22:24
Ihan oikeessa sää olet, ens vuonna pitäis jatkaa lukioon :D yhteiahaun tuloksia odotellessa~ Taidan toivottaa onnea jo valmiiksi nelosvuodelle, vaikka onhan siihen vielä aikaa :'D ja abivuodesta puheen ollen, olitko sä penkkareilla? (penkkareissa?? miten tää sana taipuu)

Nimi: Harley

16.05.2019 22:01
Hienoa kuulla että on sujunut ja ihanaa todellakin että loma on jo ovella eikä tarvitse stressailla koulujutuista. Pitääpä tarkistaa etten mää ole ihan väärässä että eikös sulla tule nyt peruskoulun päättäjäiset (pahoittelut jos muistan omiani, koska se on hyvin mahdollista)? Ja kiitos kovasti kysymästä, mulla menee ihan ookoosti. Abivuosi tosiaan purkissa mutta jatkan vielä neljännelle :')

Nimi: Frosty

16.05.2019 21:58
Kiitti kysymästä, Harley :D Ihan hyvin on mennyt, mukavaa kun ei enää tarvi pingottaa koulussa kokeista sun muusta, ja ohan se kivaa kun loma alkaa. Miten sulla? :>

Nimi: Harley

16.05.2019 21:51
Frosty, ihanaa kuulla susta taas. Miten sulla on mennyt kevät / ootteletko jo innolla kesälomia?

Nimi: Frosty

16.05.2019 21:49
Hoi vaan :D kohta tarvii mennä nukkumaan, mutta tulin vähäksi aikaa tänne roikkumaan.

Nimi: Harley

16.05.2019 21:24
Iltaa iltaa, kiitoksia kysymästä. Ei tässä sen ihmeellisempää, vähäsen väsähtänyt päivän menojen jäljiltä mutta muutoin aivan ok. Entäpä sinä? Ja kiva jos uuet hahmot kiinnostaa :'D En tiiä ihan varmaksi, milloin postailen ne esiin, kun tarkemmin ajateltuna niissä on vähän spoilereita remontin suhteen, mutmut tuskinpa se periaatteessa haittaisikaan. Mietin asiaa.

Nimi: Corpiet

16.05.2019 21:12
Iltaa Harley, mitä kuuluu?
Ei hitsit, en malta oottaa et pääsen lukemaan heidän tietojaan :'D (Ei kuulosta yhtään criipiltä ei)

Nimi: Harley

16.05.2019 21:04
Iltoja kaikille. Määkään en ole tässä hirveemmin tämän viikon aikana häärännyt for no particular reason, mutta nyt olen loppuillan paikalla, kirjoittelen hahmoja ja ohessa olisi pelihommia. Semmoista jännää on tapahtunut, että sain Benjin aka diileriduden tiedot valmiiksi ja olen tosi lähellä yhen yllärihahmon viimeistelyä (sanotaanko että hänen avainsanoja on cowboy, yeehaw ja villi länsi), joten uusia hahmoja ropisee. Corpietille kans moikka ja onnea koerupeaman selvittämisestä, muistathan levähtää!

Nimi: Corpiet

16.05.2019 20:37
Heissan ihmiset, miten menee?
Pahoittelen kun oon ollu hyvin epäakti nyt jonkin aikaa, mutta vihdoin kaikki seitsemän koetta on takana ja stressitasot alkavat laskea. Koitan kirjotella roolit viikonlopun aikana, nyt vaan pörräilen ja koitan saada kirjottamisesta kiinni.

Nimi: Frosty

14.05.2019 22:13
Hoi :D en tiedä onko täällä ketään muuta, mutta tulinpahan huutelemaan ^^

Nimi: Harley

09.05.2019 16:58
Heissan ihmiset, heitin äskön roolit peliin. Tämmöinen pikavisiitti, palaan illaksi ~

Nimi: Harley

09.05.2019 00:13
Oi hei pitkästä aikaa Frosty! Onpas valtavan ihanaa kuulla susta ja mahtavaa jos kesän tullen palailet kuvioihin. Elä kuitenkaan ota yhtään stressiä, taukoile niin kauan kuin tarvitsee eikä ole mitään kiirettä, omaa tahtia kaikessa rauhassa. Erittäin paljon tsemppejä ja jaksamista tähän loppukevääseen, onneksi loma koittaapi pian ~~

Nimi: Frosty

08.05.2019 22:49
Hoi vaan :D voisin koittaa näin lomaa kohden aktivoitua täälläkin (hyvin hitaasti kylläkin, mutta parhaani yritän!)

Nimi: Harley

08.05.2019 22:11
Nimeksi oon kaavaillut Arnoldia, mutta en ole lukkoon lyönyt vielä. Mutta jees, hyvää yötä ~

Nimi: Corpiet

08.05.2019 22:01
Kyllähän Liisasta tuli jotain innotusta, varsinkin siitä mäytellystä versiosta, disneyn versiosta en ikinä tykännyt. Muttah, hän kuulostaa oikeen mielenkiintoiselta hahmolta, on hänellä mitään nimeä vielä?
Muttah, mä meen taas nukkumaan, en tiedä millon seuraavan kerran ilmestyn paikalle. Öitä~

Nimi: Harley

08.05.2019 21:51
Hän kuulostelee oikein suloiselle, Alice myöskin on kaunis nimi (plus kivat assosiaatiot Ihmemaan Liisaan, vaikken tiedäkään onko tämä tarkoituksellista) Erittäin nokkela idea, että tyyppi on etsimässä kirjalle innoitetta, varsinkin jos juuri jotain fantasiaa tekee :D Mulla on yksi tyyppi mietinnässä, jossa voisi olla potentiaalia ystäväksi, semmoinen vähäsen kiusallinen ja kömpelö 20-30 -vuotias kirjastonhoitaja, joka on velhosukua mutta ei osaa taikoa itse yhtään. Opiskelee sitten vaan taikuuden teoriaa ja haaveilee taikavoimista. Tuommonen sählääjä ja höpöttelijä, voisi sanoa että adorkable. En vaan tiiä tuonko tyyppiä peliin saakka.

Nimi: Corpiet

08.05.2019 21:43
Yks idea joka on kummitellu tossa ois noin 22-vuotias, suhteellisen utelias ja nokkela lukutoukka, joka on Vechnostissa, koska lähti etsimään inspiraatiota omalle kirjalleen. Ei kovin sosiaallinen, mut ei mikään maailman ujoinkaan tyttönen, puhuu paljon ja nopeaan tahtiin, mutta vaikenee heti, jos tuntuu et se on vaivaks. Projektinimenä toimii Alice.

Nimi: Harley

08.05.2019 21:24
Jeps uskoisin että kolmikosta Nastjan kanssa parhaiten tulisi juttuun, pitää olla kärsivällisyyttä houkutella tätä lapsosta kuorestaan. Mutmut mulla ei kait ole tällä hetkellä mitään tarkkaa ideaa mitä suunnitelmia haen hälle, takana on jo useampi kuvio joiden varaan hänen character arccia rakennan. Mutta jos sää kaipailet tuleville hahmoille pläänejä toki voin juonitella ~

Nimi: Corpiet

08.05.2019 21:21
Hmm... Archien kanssa kummatkin varmaan vain istuisi hiljaa, Winnie kyllä yrittäis, mutta saattaisi jättää innonpuuskassaan toisen tunteet huomioimatta , joten Nastja saattais olla paras vaihtoehto? Onko sulla jotain tietynlaista seuraa mitä hänelle haet, mulla on nimittäin tyylin miljoona nimetöntä hahmoideaa, jotka saattaisi sopia :')

Nimi: Harley

08.05.2019 21:13
Nääh inhottavaa että teille on buukattu hirveän tiivis koerupeama. Erittäin paljon jaksamista opiskeluihin ~ Ja jesjes, tottahan uudet tuttavuudet aina passaa, vaikka Lee my boy onkin niin pelokas ettei helpolla pysty vieraiden kanssa juttelemaan. Uskoisin että kaikkien kolmen kanssa voisi pärjäillä, vaikka ei varmaankaan kauhian paljon saa aukaistua suutaan.

©2019 BLACKROSE - suntuubi.com